Înghețată Stracciatella foarte gustoasă, ușor de pregătit și chiar vegană! Desigur, pentru non-vegani, puteți înlocui laptele de cocos cu iaurtul grecesc și va ieși la fel de delicios.
Nu este rețeta originală de înghețată Stracciatella, este o reinterpretare mai ușoară și mai rapidă care nu necesită multă muncă.
Înghețata asta este făcută doar din TREI ingrediente, este simplă și ușor de preparat. Nu necesită aparatură sau metode de facere speciale. Este un desert care se potrivește în orice context, fiind perfect pentru orice eveniment.
Înghețata este unul din cele mai iubite deserturi/dulciuri din lumea întreagă în perioada de vară. Înghețata aceasta cu nectarine este foarte gustoasă, chiar și făcută în casă în câteva minute. Timpul de așteptare este cel răvășitor, însă merită.

Ingrediente:
- 2 banane
- 2-3 linguri lapte de cocos din conservă (nu cutie) sau iaurt grecesc pentru non-vegani
- o mână de ciocolată cu cacao peste 50%
Mod de preparare:
- În robotul de bucătărie punem toate ingredientele și le pasăm.
- Compoziția obținută o punem într-o caserolă pe care o băgăm la congelator pentru cel puțin 2-3 ore.
- Cu 30 de minute înainte de servire scoatem caserola de înghețată.
- Servim pe cornete sau în cupe!
Simplu, nu?
Poftă bună!
Cu drag, The Teenager Cook!

[…] ÎNGHEȚATĂ STRACCIATELLA (VEGAN) […]