Această rețetă cu foietaj este foarte ușoară și are un gust minunat.
Urmează pașii de mai jos și uită-te la video și vei fi gata cu acest desert în cel mult 30 de minute.
Această rețetă este foarte versatilă din punct de vedere al fructelor pe care puteți să le folosiți – mure, căpșuni, zmeură, coacăze, afine – Este recomandat pentru un astfel de desert să folosiți fructe proaspete, dar foarte bine merg și cele congelate.
Sper că vei încerca această rețetă daneză!
Mai jos găsești și video-ul în care poți vedea toți pașii pe care trebuie să îi urmezi. – vezi video

Ingrediente:
- 1 foaie de foietaj
- 300g brânză de vaci proaspătă (dacă brânza voastră e apoasă, adăugați 2 linguri de griș în compoziție)
- 1 ou
- esență de vanilie sau de trandafiri
- 200-300g zmeură
VEZI VIDEO – Mod de preparare:
- Dacă aluatul de foietaj este congelat, îl lăsăm să se dezghețe.
- Preîncălzim cuptorul.
- Întindem foaia de foietaj. Aluatul îl punem întins într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
- Într-un bol amestecăm oul, zahărul, esența și brânza de vaci. Amestecăm bine până se omogenizează situația.
- Punem crema obținută pe mijlocul foii de foietaj, iar peste cremă împrăștiem zmeura.
- Vedeți videoul pentru a putea știi cum să tăiați și să împachetați foietajul.
- După ce v-ați uitat la video :), batem un ou și ungem foietajul, apoi presărăm puțin zahăr.
- Dăm cheesecake-ul la cuptor pentru 35-45 minute sau până se rumenește frumos.
- Scoatem din cuptor și lăsăm să se răcească complet.
Poftă bună!
Cu drag, The Teenager Cook!
VIDEO – CHEESECAKE DANEZ CU ZMEURĂ
