Înghețata asta este făcută doar din două, maxim trei ingrediente, este simplă și ușor de preparat. Nu necesită aparatură sau metode de facere speciale. Este un desert care se potrivește în orice context, fiind perfect.
Înghețata este unul din cele mai iubite deserturi/dulciuri din lumea întreagă în perioada de vară. Înghețata aceasta cu nectarine este foarte gustoasă, chiar și făcută în casă în câteva minute. Timpul de așteptare este cel răvășitor, însă merită.


Ingrediente:
- 4-5 nectarine
- 200g iaurt grecesc/cu fructe/cu arome
- 1-2 banane pentru cremozitate (opțional)
Mod de preparare:
- Spălăm și opțional, decojim nectarinele de pieliță, le tăiem și le băgăm în robotul de bucătărie.
- Pulsăm până când nectarinele devin piure.
- Adăugăm iaurtul și bananele și pulsăm până obținem o compoziție omogenă și cremoasă.
- Punem compoziția într-o caserolă și o băgăm la congelator pentru 3-4 ore.
- Scoatem din congelator cu minim 10 minute înainte de servire.
- Servim pe cornet sau în boluri de înghețată cu câteva picături de miere.
Poftă bună!
Cu drag, The Teenager Cook!

