Înghețată făcută din doar trei ingrediente, este simplă și ușor de preparat. Nu necesită aparatură sau metode de facere speciale. Este un desert care se potrivește în orice context, fiind perfect.
Vara asta s-a dovedit a fi una „overwhelming” – cum ar zice englezu :)) – o vară toridă, care mie unu nu îmi creează confort, cum creează altora, de aceea această înghețată pregătită în casă este cel mai bun răcoritor
Pe blog veți găsi și alte rețete de înghețată la fel de delicioase și la fel de ușoare – o să las câteva idei mai jos, după rețetă.

Ingrediente:
- 500g căpșuni
- 3 banane
- 3 linguri de iaurt grecesc/gras
Mod de preparare:
- Spălăm căpșunele și le dăm codița jos. Decojim bananele.
- Tăiem căpșunele în jumătăți și banalele felii groase.
- Introducem fructele într-o punguliță și le băgăm la congelator peste noapte.
- Scoatem punga cu fructe din congelator și le lăsăm 10 minute. Punem fructele și iaurtul într-un procesor/robot de bucătărie. Pulsăm astfel încât să nu mai existe bucățele de fructe.
- Punem compoziția rezultată într-o caserolă și băgăm la congelator 2-3 ore.
- Scoatem caserola și o lăsăm la temperatura camerei pentru 15 min.
- Servim înghețata în cornet sau în boluri speciale.
Poftă bună!
Cu drag, The Teenager Cook!