Chec cu o surpriză înăuntru. Surpriza din acest chec este dulceața de afine.
Textura checului este una foarte densă datorită brânzei de vaci.
Din doar câteva ingrediente poate să rezulte un desert foarte gustos și rapid.
Dacă vrei un boost de energie pe care nu o să regreți că l-ai luat, îți recomand Nectarul de cătină cu sfeclă roșie și morcov, un shot din acest compus te ajută pe întreaga durată a zilei să fii productiv și eficient în tot ce faci!

VIDEO – Chec cu brânză de vaci și dulceață de afine
Ingrediente
- 4 ouă
- 180g zahăr
- 80ml ulei
- 250g brânză de vaci/ricotta
- 300g făină
- 1 praf de copt
- 1 linguriță esență de vanilie de la aromesiesente.ro
Mod de preparare:
Într-un bol batem ouăle cu zahărul. Adăugăm brânza de vaci, uleiul și esența de vanilie și mixăm pentru a se omogeniza. La final adăugăm făina, praful de copt și laptele, pe care le mai mixăm astfel încât să se incorporeze.
Tapetăm o tavă pentru chec cu ulei și făină sau cu hârtie de copt. Punem compoziția în tavă, iar peste aceasta punem dulceața de afine pe care o apăsăm înăuntru cu o lingură.
Dăm tava la cuptor pentru 40 min la 180 de grade.
Savurăm o felie de chec alături de Nectarul de cătină cu sfeclă roșie și morcov de la Taxiul cu Miere.
