…sau omletă pe pită cu ceapă! Este un mic dejun simplu și delicios, dar complex din punct de vedere al esteticii și al prezentării într-o dimineață plăcută și cu un vibe pozitiv!
Cu această rețetă sper să vă fac ziua bună încă de dimineață!


Ingrediente:
- 2 ouă
- 2 cubulețe de unt
- 50g cașcaval
- 50ml lapte
- 1 ceapă mic
- 2 felii de pâine
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Într-o tigaie topim un cubuleț de unt și adăugăm ouăle bătute cu laptele și asezonate cu sare și piper.
- Le preparăm, ca o omletă/păpăradă normală doar puțin mai moale pe care o amestecăm în timp ce se gătește.
- Scoatem din tigaie omleta și topim celălalt cubuleț de unt. Prăjim cele două felii de pâine!
- Curățăm, spălăm și tăiem ceapa felii julien 🙂
- Întoarcem pâinea cu partea prăjită în sus, punem omleta și cașcavalul.
- După ce s-a topit cașcavalul punem ceapa.
- Servim cu o salată de roșii și semințe deasupra.
Poftă bună!
Cu drag, The Teenager Cook!
