Un alt fel de sandwich! Unul mult mai promițător și mai atractiv pe care îl poți pregăti în weekend sau chiar în timpul săptămânii înainte să mergi la muncă sau la școală.
Sandvișul acesta este sățios și cu un gust divin. Baza acestui sandviș sunt vafele sau waffles care sunt unse cu o cremă pufoasă de brânză peste care am pus rucola, muschi file de porc și, ce m-a atras pe mine cel mai mult, un ou ochi cu gălbenușul moale.
Vafele sunt bune fără nicio adăugare. Sunt ușor crocante la exterior și moi și pufoase la interior. Cașcavalul din interior oferă o elasticitate aluatul și o savoare deosebită.

VIDEO – SANDWICH WAFFLES

Ingrediente pentru 4 porții – 8 waffles
Aluat waffles
- 3 ouă
- 250 grame cașcaval
- 150 grame făină
- 200 grame iaurt
- 1/2 lingurițe praf de copt
- sare
- piper
- 3 felii mușchiuleț de porc tăiate cubulețe
Umplutură sandwich
- mușchiuleț de porc
- rucola
- roșii
- cremă de brânză
- ou ochi
- alte ingrediente preferate
Cum preparăm?
Mod de preparare
- Aluat. Amestecăm ouăle cu iaurtul, făina. Adăugăm mușchiulețul file de porc tăiat cubulețe, cașcavalul, sare și piperul. Amestecăm până omogenizăm compoziția. Încingem aparatul pentru waffles si îl ungem cu foarte puțin ulei. Punem în fiecare formă aprox. 2 linguri din compoziție. Coacem waffles până devin aurii și crocante.
- Umplutură. Pregătim umplutura pentru waffles: mușchiuleț de porc, crema de brânză, roșii tăiate felii, rucola spălată și uscată, un ou ochi făcut cu foarte puțin ulei. După ce am copt waffles, luăm două bucăți care sunt de aprox. aceeași mărime, ungem părțile cu cremă de brânză, punem rucola sau alte „sălățuri”, 1-2 felii de mușchiuleț de porc, și un ou ochi deasupra. Putem savura imediat sau putem să îl pregătit pentru plecare.
