Mâncare Mic dejun/Brunch

Salată cu rucola și ton

Mâncarea sănătoasă de după sărbătorile de iarnă 🥗

Ingrediente:

  • 200-250g Rucolă
  • Porumb fiert la conservă
  • O conservă cu ton
  • 5-6 Roșii Cherry
  • Brânză feta sau telemea
  • Câteva picături de oțet balsamic
  • Sare
  • Piper

Mod de pregătire:

Întâi se spălă rucola, se taie roșiile Cherry în patru, se scurge conserva de porumb de apă și cea cu ton de ulei, păstrând foarte puțin ulei pentru asezonarea salății.

Toate ingredientele, inclusiv oțetul balsamic, se pun într-un castron și se amestecă foarte ușor. Se așează pe farfurie, iar apoi pentru decor se mai poate adăugam telemea sfărâmițată.

#healthyfood

S-ar putea să-ți placă și...

[instagram-feed]