Rulouri de pizza rapide
Rulouri de pizza rapide, un snack perfect pentru orice moment al zilei.
Acest snack se pregătește foarte ușor și foarte repede, de altfel, permite folosirea unei game diverse de ingrediente și nu ne limitează doar la cele înscrise aici în rețetă. Voi sunteți proprii voștri bucătari.

Baza acestei rețete este foietajul pe care îl găsiți de cumpărat în orice magazin. Eu îl iau de la Lidl și îmi place foarte mult.
Sosul roșu pe care eu l-am folosit este pregătit de mine. Am folosit sos de roșii, oregano, busuioc, usturoi, sare, piper, chilli.
Dacă nu vreți să folosiți crenvurști, puteți folosi fără ezitare un mezel preferat, precum șuncă, salam, mușchiuleț file.
Rulouri de pizza rapide – video
Ingrediente
- 1 foaie aluat de foietaj
- sos de roșii condimentat (ketchup)
- crenvurști
- cașcaval
- ardei gras
Cum preparăm?
Mod de preparare
- Pregătim aluatul de foietaj, dacă este congelat, îl decongelăm, apoi îl întindem încă puțin pe măsura unei tăvi.
- Prima dată punem întindem sosul roșu pe suprafața foietajului, punem crenvurștii tăiați, ardeiul gras și cașcavalul.
- Rulăm cu ajutorul foii de copt, ca în video, și tăiem rulouri de aprox. 2 cm. Punem rulourile în tavă cu puțină distanță între ele.
- Dăm tava la cuptor pentru 30-35 minute la 170 de grade C sau până devin aurii și crocante.