Mâncare Mic dejun/Brunch Snacks-uri

Omletă Quesadilla

cod voucher: X8ZYSG1

Un mic dejun simplu sau un brunch gustos și, cel mai important, rapid?

Această quesadilla este micul dejun care ne va bucura dimineața, mai ales pentru rapiditatea modului de preparare și jonglarea de ingrediente pentru umplutură.

Umplutura este foarte versatilă, deoarece putem să punem în această quesadilla orice ne face plăcere și ce găsim prin frigider, spre exemplu: bacon, prosciutto, salam, șuncă, brânză, cașcaval, telemea, roșii, ardei, ceapă, spanac, pui, mazăre, porumb, ton, etc.

Acest mic dejun sau chiar snack poate fi pregătit de seara, se pune în caserolă și o servești la muncă, școală sau pe drum spre mare :))

Ca să fie treaba și mai ușoară, am filmat și rețeta acestui brunch – mai jos găsiți video – vezi video

Photo by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook.

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • sare
  • piper
  • puțin ulei
  • cașcaval
  • o lipie sau tortilla
  • pentru umplutură: cașcaval, șuncă, salam, bacon, ardei, ceapă, pui, roșii, cremă de brânză – orice vă face fericiți

vezi video – Mod de preparare:

  1. Batem cele două ouă cu sare și piper.
  2. Încingem o tigaie și punem puțin ulei.
  3. În tigaie punem ouăle bătute pe toată suprafața fundului tigăii fără să le mișcăm cu furculiță sau lingură.
  4. Punem cașcavalul și lipia. Lipia o presăm pentru a se lipi de omletă.
  5. Întoarcem lipia cu omletă și lăsăm să se rumenească cât dorim.
  6. Punem umplutura doar pe jumătate din lipie – eu am pus șuncă și felii de emmentaler.
  7. Închidem lipia și mai lăsăm câteva secunde să se topească cașcavalul.
  8. Luăm quesadilla din tigaie și o savurăm caldă.

Poftă bună!

Cu drag, The Teenager Cook!

VIDEO – OMLETĂ QUESADILLA – MOD DE PREPARARE

Video by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook.
Photo by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook.

S-ar putea să-ți placă și...

[instagram-feed]