

Ingrediente:
- roşii tăiate felii
- mozzarella
- ceapă roşie
- ulei de măsline
- cremă de oțet balsamic (cumpărată sau făcută în casă – rețeta mai jos)
- sare
- piper
- busuioc și mentă
Pentru modul de preparare care este foarte simplu vă las video-ul:
Rețeta pentru crema de oțet balsamic:
Din 200ml oțet balsamic obținem aprox. 20-30ml oțet balsamic.
Ingrediente:
200ml oțet balsamic
Într-o olicică antiaderentă punem oțetul balsamic la foc mic. Oțetul trebuie să scadă și să elimine apa. procesul durează în jur de 8-12minute. Pentru a verifica dacă s-a format un „sos” cu o lingură de lemn tragem o dungă în oală, iar dacă rămâne trasată crema este gata. O transferăm imediat întru-un borcănel mic. Dacă cumva o lăsați mai mult decât trebuie, nu este nicio problemă, doar că aceasta se va întări, iar când o să o folosiți va trebui să o încălziți puțin. Curând o să fac și un video pentru a fi mai precis!
