Foietaj cu gorgonzola, salam, ardei gras și cașcaval, o pizza mai atipică pe care o puteți realiza într-un timp foarte scurt pentru orice ocazie.
Vedeta acestei rețete este gorgonzola care în combinație cu iaurtul grecesc rezultă o cremă cu care ungem foaia de foietaj peste care punem toppingurile preferate, dăm la cuptor și apoi savurăm.

Video – foietaj cu gorgonzola

Ingrediente
- 1 foaie aluat de foietaj
- 150 grame gorgonzola rasă
- 160 grame iaurt (grecesc)
- 150 grame cașcaval
- salam
- ardei gras
Cum preparăm?
Mod de preparare
- Pregătim aluatul de foietaj, dacă este congelat îl decongelăm.
- Întindem foaia pe mărimea tăvii și formăm o ramă cu un cuțit – vezi video. Punem foietajul în tavă cu hârtie de copt.
- Combinăm iaurtul cu gorgonzola rasă și amestecăm bine, asezonăm cu sare, piper și fulgi de chilli.
- Întindem compoziția obținută pe foaia de foietaj, peste care punem salamul, ardeiul gras și cașcavalul.
- Dăm tava la cuptor pentru 35 minute sau până devine aurie și crocantă.
