Cotlet de porc cu sos acrișor și fasole verde cu cartofi la cuptor pe masa de Paști – un preparat gustos și special pentru mesele împreună cu familia.
Mesele de sărbători sunt mai gustoase alături de legumele congelate proaspete Frescoverde. Produsele Frescoverde sunt congelate printr-un proces natural care nu implică utilizarea de conservanți sau coloranți și care ne permite să ne bucurăm de legumele sezoniere tot timpul anului.
Țelul nostru este de a oferi produse sănătoase, gustoase, și care reușesc să își mențină pentru un timp cât mai îndelungat valorile nutriționale, de aici și deviza noastră Mai proaspăt decât proaspăt.
http://frescoverde.ro/despre-noi-frescoverde/


Ingrediente:
Fasole verde cu cartofi la cuptor
- 1 pungă fasole verde FRESCOVERDE
- 6 cartofi albi curățați și tăiați cuburi mari
- 4 linguri ulei de măsline
- 2 linguri oțet balsamic
- sare
- piper
- oregano
Cotlet de porc cu sos acrișor
- 1 cotlet de porc
- sare
- piper
- oregano
- ulei de măsline
- 1 grepfruit
- 1 cub de unt
- 3-4 căței de usturoi
Mod de preparare:
Într-un castron amestecăm fasolea FRESCOVERDE cu cartofii, sarea, piperul, oregano, oțetul balsamic și uleiul de măsline. Punem fasolea cu cartofii la cuptor pentru 50-60 min la 170 de grade C.
Condimentăm carnea cu sare, piper, oregano și ulei de măsline. Încingem o tigaie și punem carnea să se rumenească pe toate părțile. Când s-a rumenit, adăugăm untul, grepfruit și usturoiul. Topim untul și punem o cană de apă. Dacă tigaia se poate băga la cuptor o băgăm cu totul în cuptor, dacă nu, transferăm într-o tavă termorezistentă sosul și carnea. Băgăm la cuptor pentru 60-80 minute la 170 de grade C.
După ce scoatem carnea din cuptor o acoperim în sos și o lăsăm să se odihnească.
