Articole cu și despre mâncare Mâncare Mic dejun/Brunch Pâini/ Aluaturi Rețete vegetariene Snacks-uri

Crostini cu camembert, miere, nectarine și struguri

cod voucher: X8ZYSG1

Crostini sunt varianta mai mică a Bruschettelor. Un aperitiv dulce-sărat, foarte elegant și gustos.

Aceste crostini cu camembert, miere și fructe este doar un fel din multe care se pot face. Topping-urile pe care le puteți folosi sunt nenumărate, spre exemplu: roșii, feta, ulei de măsline sau prosciutto, smochine, mentă sau mozzarella cu ulei aromat sau șuncă, brie, fructe, etc.

Ceva ce nu este tocmai standard, mierea cu brânza Camembert fac o pereche delicioasă și foarte aromat. Dacă ești fan brânză, fructe, gem – acest mici aperitive sunt pentru tine.

Mierea pe care eu am folosit-o este de la Taxiul cu Miere care produce produse apicole 100% naturale. Dacă sunteți din Sibiu și vreți să încercați o miere și sortimente noi în sfera apicolă pe piața locală, intrați pe pagina de Facebook și comandați!

Mai jos am pregătit și un video cu prepararea acestor mici aperitive.

Photo by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook.

Ingrediente:

  • 1 baghetă/franzelă
  • ulei de măsline
  • 1 brânză Camembert
  • nectarine tăiate felii
  • struguri
  • miere de salcâm de la Taxiul cu Miere
  • miez de nucă

Mod de preparare:

  1. Tăiem bagheta felii ușor pe diagonală.
  2. Tăiem brânza Camembert felii.
  3. Punem feliile de pâine într-o tavă pentru copt și le ungem cu puțin ulei de măsline.
  4. Peste feliile de baghetă punem brânza Camembert și fructe. Pe unele felii am decis să pun doar brânză fără fructe, fructele le pun după ce scot din cuptor.
  5. Dăm la cuptor pentru aprox.20 minute.
  6. Servim crostini cu miere și miez de nucă.

Poftă bună!

Cu drag, The Teenager Cook!

VIDEO – CROSTINI CU CAMEMBERT, MIERE, NECTARINE ȘI STRUGURI

Video by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook.
Photo by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook.

S-ar putea să-ți placă și...

[instagram-feed]