cod voucher: X8ZYSG1
Crostini sunt varianta mai mică a Bruschettelor. Un aperitiv dulce-sărat, foarte elegant și gustos.
Aceste crostini cu camembert, miere și fructe este doar un fel din multe care se pot face. Topping-urile pe care le puteți folosi sunt nenumărate, spre exemplu: roșii, feta, ulei de măsline sau prosciutto, smochine, mentă sau mozzarella cu ulei aromat sau șuncă, brie, fructe, etc.
Ceva ce nu este tocmai standard, mierea cu brânza Camembert fac o pereche delicioasă și foarte aromat. Dacă ești fan brânză, fructe, gem – acest mici aperitive sunt pentru tine.
Mierea pe care eu am folosit-o este de la Taxiul cu Miere care produce produse apicole 100% naturale. Dacă sunteți din Sibiu și vreți să încercați o miere și sortimente noi în sfera apicolă pe piața locală, intrați pe pagina de Facebook și comandați!
Mai jos am pregătit și un video cu prepararea acestor mici aperitive.

Ingrediente:
- 1 baghetă/franzelă
- ulei de măsline
- 1 brânză Camembert
- nectarine tăiate felii
- struguri
- miere de salcâm de la Taxiul cu Miere
- miez de nucă
Mod de preparare:
- Tăiem bagheta felii ușor pe diagonală.
- Tăiem brânza Camembert felii.
- Punem feliile de pâine într-o tavă pentru copt și le ungem cu puțin ulei de măsline.
- Peste feliile de baghetă punem brânza Camembert și fructe. Pe unele felii am decis să pun doar brânză fără fructe, fructele le pun după ce scot din cuptor.
- Dăm la cuptor pentru aprox.20 minute.
- Servim crostini cu miere și miez de nucă.
Poftă bună!
Cu drag, The Teenager Cook!
VIDEO – CROSTINI CU CAMEMBERT, MIERE, NECTARINE ȘI STRUGURI

- Orez Fajita cu Pui – Cea mai gustoasă idee pentru cină!
- Înghețată de ciocolată cu fistic și fructe (fără zahăr) – desertul răcoros al verii!
- Quiche cu piept de pui, brânzeturi și decor de sparanghel – rețeta ușoară, fără complicații
- Pâine mediteraneană fără frământare – simplă, aromată și crocantă
- Cheesecake copt cu urdă, nectarine și lime – fără blat, fără zahăr