Mâncare

Ciorbă de vițel cu amestec mexican

Nu credeam că o să am o rețetă de ciorbă pe blog, cel puțin, nu prea curând! Cei drept, nu mă dau în vânt după ciorbe, nu le mănânc cu cel mai mare drag, însă câteodată parcă ar merge o ciorbiță bună făcută de mama, zic bine?

Photo by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook

Această ciorbă este pentru absolut toată lumea, care, din când în când au poftă de o ciorbă bună, caldă și cu multe legume. Se prepară foarte ușor și, relativ, repede, trebuie doar să fierbi bine carnea și legumele, sa asezonezi pe bunul plac, iar magia va veni de la sine.

Legumele din Amestecul Mexican Frescoverde sunt congelate printr-un proces natural care nu implică utilizarea de conservanți sau coloranți și care ne permite să ne bucurăm de legumele sezoniere tot timpul anului. Amestecul Mexican Frescoverde conține: morcov, fasole galbenă, fasole verde, mazăre, ardei și porumb dulce

Țelul nostru este de a oferi produse sănătoase, gustoase, și care reușesc să își mențină pentru un timp cât mai îndelungat valorile nutriționale, de aici și deviza noastră Mai proaspăt decât proaspăt.

http://frescoverde.ro/despre-noi-frescoverde/
Photo by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook
Photo by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook

REȚETA VIDEO – CIORBĂ DE VIȚEL

Video by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook

Ingrediente:

  • 2,5l – 3l apă
  • 500g carne de vițel macră
  • 1 ceapă tăiată mărunt
  • 2 cartofi mici tăiați cubulețe
  • 1 morcov tăiat cubulețe
  • 3 felii rădăcină de țelină tăiate cubulețe
  • jumătate de pungă amestec mexican de legume Frescoverde
  • 3 linguri bulion
  • 1 lingură amestec de legume uscate
  • 1 legătură mărar
  • pătrunjel uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

  1. Într-o oală încăpătoare fierbem pentru 10 minute carnea de vițel tăiată cubulețe în apă, dacă se formează spumă o luăm cu ajutorul unei spumiere sau cu a unei strecurători.
  2. După 10 minute si după ce am îndepărtat spuma adăugăm ceapa, cartofii și morcovii. Lăsăm să fiarbă 30 minute sau până ce cartoful și morcovul sunt gătiți.
  3. Când cartoful și morcovii sunt gătiți adăugăm o jumătate din cantitate din punga de amestec mexican de la Frescoverde. Lăsăm ciorba să mai fiarbă pentru în 10-15 minute, timp în care adăugăm și restul de ingrediente, bulionul, mărarul, amestecul de legume uscate, pătrunjelul, sarea și piperul.
  4. Luăm ciorba de pe foc și o lăsăm să se răcorească.

Servim cu iaurt rece sau ca atare!

Poftă bună!

Cu drag, The Teenager Cook!

REȚETA VIDEO – CIORBĂ DE VIȚEL

Video by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook
Photo by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook

*acest articol conține plasare de produse

S-ar putea să-ți placă și...

[instagram-feed]