Asemănător unui gust din comerț, biscuiții cu portocale și ciocolată pregătiți in casă sunt de 100 de ori mai gustoși. Recomand cu drag!
Ingrediente:
- 150 g de unt (la temperatura camerei)
- 200g de făină din grâu integral ar fi
- 50 g de zahar alb
- 1 portocală
- 50g de ciocolată
Mod de preparare:
Se încalzește cuptorul din vreme la 180°C.
Într-un recipient se formează un aluat din unt, făină, zahăr și coaja rasă de la portocală cu ajutorul degetelor.
Într-o tavă pătrată cu latura de 20 cm, tapetată cu hârtie de copt, se întinde aluatul cu mâinile într-un strat de 1 cm.
Se coace 15-20 min sau până când s-a rumenit. Se scoate din cuptor si se lasă la răcit.
Între timp puneți ciocolată într-un vas termorezistent așezat pe o cratiță cu apă care fierbe. După ce ciocolata s-a topit, stropiți biscuiții tăiați în 12 bucăți așa cum vreți voi.
Serviți biscuiții cu lapte și felii de portocală.