Muffins cu mere și pere

The Teenager Cook Newsletter

Alătură-te mie! Dacă vrei să primești e-mail din parte mea în care vei descoperi noi rețete, apariții media. De asemenea, poți să fi primul care află despre noile articole de pe blog, iar pentru cei abonați prin email pregătesc resurse premium pe zona de food. So…Go for it!

Procesez…
Succes! Ești în listă.
Reclame

FALL TIME☂🍁🍂

Toamna…toamna vine cu aromele ei specifice, calde, înmiresmate și gurmande.

Aceste muffins sunt perfecte pentru micul dejun, pentru un snack și chiar pentru un lunch-box la școală sau muncă. Pe cât de repede se fac, pe atât de rapid se mănâncă.

Pentru această rețetă nu aveți nevoie de prea multe vase sau ustensile! Se face foarte rapid și ușor, în principal cu ajutorul unui bol si a unei spatule.

Merele și Perele. Cu siguranță sunt o vedetă în această rețetă. Puteți folosi orice tip de mere sau pere doriți sau aveți la îndemână. Când coaceți merele și perele, acestea devin moi și dulci, deci orice tip alegeți, va fi perfect.

În această perioadă este bine să ne imunizăm pe cale naturală, iar mierea este una dintre cele mai bune alimente pentru așa ceva. Mierea pe care eu am folosit-o în această rețetă de muffins este de la Taxiul cu Miere care produce produse apicole 100% naturale. Dacă sunteți din Sibiu și vreți să încercați o miere și sortimente noi în sfera apicolă pe piața locală, intrați pe pagina de Facebook și comandați!

Am pregătit și un video care vă ajută la pregătirea acestor bunătăți – vezi video

Reclame
Photo by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook.
Reclame

Ingrediente:

  • 250g făină
  • 1 praf de copt
  • zahăr vanilinat, scorțișoară, anason
  • 2 ouă
  • 80g unt topit și răcit
  • 80-100g miere în funcție de cât de dulci sunt fructele pe care le folosiți
  • 230ml lapte
  • 400g mere și pere spălate, curățate și tăiate cubulețe mici
  • La final presărăm 1 lingură de zahăr amestecat cu 1 jumătate linguriță de scorțișoară.

vezi video Mod de preparare:

  1. Amestecăm făina, praful de copt, aromele, ouăle, untul topit și laptele până se omogenizează.
  2. Punem mierea și fructele, apoi amestecăm.
  3. Compoziția obținută o punem într-o tavă specială pentru brioșe tapetată cu unt și făină.
  4. Înainte să dăm la cuptor, presărăm zahăr amestecat cu puțină scorțișoară.
  5. Dăm tava la cuptor pentru 35 minute sau până trece testul scobitorii, devin rumenite frumos.
  6. Scoatem din cuptor și lăsăm să se răcească complet înainte de servire.

Poftă bună!

Cu drag, The Teenager Cook!

MUFFINS CU MERE ȘI PERE

Video by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook.
Reclame
Photo by Bogdan Bodi – food blogger at The Teenager Cook.
Reclame
Reclame

*Acest articol conține plasare de produse

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s