Giveaway aniversar – 18 ani – Majorat Online

Giveaway – Râureni

Giveaway aniversar – 18 ani – Majorat Online

Astăzi împlinesc 18 ani și îmi doresc să împărtășesc acest moment, această zi alături de voi și alături de RÂURENI, cei care m-au motivat foarte mult să continui acest food blog pe care îl dezvolt cu mare drag și multă pasiune. Plus de asta, RÂURENI m-a surprins și pe mine, de ziua mea, cu produse făr` de seamă și un pachet dulce și delicios (vedeți în story)

Nu știu câtă lumea și-a mai celebrat un astfel de majorat, printr-un giveaway, așa că permiteți-mi să mă simt special. Mulțumesc!

Mă bucur că 2 dintre acești ani, (wow, de la 16 ani…nici nu îmi vine să cred) i-am investit în acest cont pe care l-a creat cu dragoste și cu dorința de transmitere și împărtășire cu ceilalți a preparatelor culinare, majoritatea deserturi, pe care eu le fac cu mare poftă.

De ziua mea, RÂURENI împreună cu mine vrem să vă oferim dulcețuri, murături, gemuri și alte finețuri din gama sortimentală Râureni cu care să vă delectați și să preparați cu acestea cele mai bune preparate. Toate produsele pe care le vedeți în fotografie o să ajungă la unul dintre voi împreună cu sacoșa Râureni.

RÂURENI este un brand pe care eu îl apreciez enorm datorită, mai ales, calității produselor și gustului.

Produsele pe care le puteți câștiga: dulceață de vișine, dulceață de afine, dulceață de fragi, magiun de prune cu nucă, dulceață de smochine, dulceață de ardei iute, piure de castane, dulceață de nuci verzi, dulceață de căpșuni, gem de caise, dulceață de cireșe amare, dulceață de trandafiri, zacuscă cu gălbiori, castraveți murat, ardei kapia copți.

Reclame

Pentru a putea să câștigați aceste produse trebuie să intrați pe acest link și să respectații condițiile scrise în descrierea postării.

Mult succes tuturor!

  • Concursul se desfășoară în perioada 02-10 ianuarie ora 23:59.
  • Comentariile multiple sunt acceptate, însă tag-uri diferite.
  • Câștigătorul va fi extras printr-un sistem random și va fi anunțat în stories în maxim 48 de ore de la încheierea concursului.
  • Premiul se livrează doar pe teritoriul României, iar datele personale ale câștigătorului vor fi folosite doar în acest scop.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s