GIVEAWAY – 1000 urmăritori pe Instagram

Ne-am strâns 1000 de oameni faini sau cum îmi place mie să spun #adolescenti de toate vârstele. Cu ocazia asta, vreau să sărbătorim cu un concurs care, sper eu, să vă placă și să vă aducă o bucurie, cât de mică este ea!

Datorită multor persoane de pe Instagram, mă simt foarte apreciat, nu eu, cât munca mea și asta cântărește mult, enorm de mult!

În spatele acestui cont de Instagram și al acestui blog este se depune un efort, o muncă constantă, la fel ca și în alte domenii, bloggerii din sfera asta vă pot confirma! Munca pe care eu o fac și o depun pentru acest blog și cont este o plăcere, o pasiune în care pun suflet și dedicație.

Premiul pe care îl pun la bătaie în acest concurs este un SET MIXER VERTICAL și un SET DE ACCESORII DE BUCĂTĂRIE pe care orice persoană pasionată de gătit trebuie să îl aibă în casă. Spre exemplu, rulada pe care o vedeți în fotografie este făcută doar cu un astfel de aparat. Rețeta acestui desert o să vină puțin mai încolo pe blog!

Pentru a putea câștiga acest premiu tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina mea de Instagram și să urmați instrucțiunile de la această postare (giveaway)

Reclame

Surprizele nu se opresc aici, toate la timpul lor 😋😉 M-aș bucura extrem de mult dacă ați distribui și împărtăși și cu prietenii voștri această postare, astfel încât cât mai multe persoane să aibă șansa la câștig!

Câștigătorul va fi ales prin commentpicker.ro și va fi anunțat la aprox.24 de ore după încheierea concursului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s